Oppimisen pitäisi aina olla hauskaa

Tavoitteenamme on valmistaa lapsia kouluelämään Suomessa ja noudatamme siten opetuksessa pääasiassa suomalaisia perussuunnitelmia. Sen tärkeimpiä oppimisalueita sisältää:

Rikas kielten maailma

On tärkeää antaa lapsille erilaisia välineitä ilmaista itseään ja kommunikoida päivittäisten tapahtumiensa kautta. Suurin osa lapsista ei puhu englantia aloittaessaan päiväkodissamme, minkä vuoksi on erittäin tärkeää, että keskitymme kielitoimintaan parantaaksemme heidän kielenkäsitystään ja viestintätaitojaan.

Monipuoliset ilmaisumuodot

Ilmaisu ei ole vain sanallista viestintää, vaan myös taiteen, musiikin, kehonkielen ja draaman kautta. Siksi yritämme varmistaa, että lapsilla on helppo pääsy työkaluihin, joiden avulla he voivat kommunikoida eri välineiden kautta. Lisäksi viemme heitä taidegallerioihin, museoihin, teattereihin ja erilaisiin esityksiin, joissa he voivat oppia lisää monipuolisista ilmaisutavoista.

Yhteisöni ja minä:

Maailmankansalaiseksi tulemisen vuoksi lasten on tutkittava ympäristöään varhaisesta iästä lähtien. Käymme kuukausittain tutustumassa eri paikkoihin, kuten taidegallerioihin, museoihin, teatteriin, oopperaan, huvipuistoon, kasvitieteelliset puutarhoihin jne. Uskomme, että lapsille on välttämätöntä kehittää ymmärrystä, eettistä ajattelua ja laajentaa kokemustaan ​​ja tuntemustaan ​​ympäröivästä maailmasta.

Sen lisäksi, että Mäkelänrinteen uima-allas on lähellä lastentarhaa, se tarjoaa meille täydellisen mahdollisuuden pitää uintitunteja! Toinen hyvä paikka mennä on Pasilan kirjasto, jossa käymme viikoittain lainaamassa kirjoja ja lukemassa kaikki yhdessä.

Yhteisön tutkiminen ja vuorovaikutus yhteisön kanssa:

Kestävyys on tärkeä tekijä päiväkodissamme ja pyrimme vähitellen tulemaan paremmiksi kansalaisiksi planeetallemme. Nautimme ulkoilusta kahdesti päivässä, jossa lapset pääsevät paitsi leikkimään vapaasti, myös nauttimaan ja oppimaan luonnosta. Lisäksi päivittäisten rutiinien avulla he oppivat päättämään päivittäisistä asioista ja ottamaan aktiivisen roolin elämässään.

Kasvan, liikun ja kehityn:

Päiväkotimme henkilökunta pyrkii tarjoamaan pienimmille työkalut, jotka auttavat heitä kasvamaan itsenäisinä ihmisinä ja ottamaan heidät mukaan omaan kehitykseen. Henkinen ja fyysinen hyvinvointi on meille ensisijainen tavoite. Tähän sisältyy terveellisten ruokailutottumusten oppiminen, henkilökohtaisen hygienian hoitaminen, tunteiden tunnistaminen ja yleensäkin terveellinen elämäntapa.

Tulevat tapahtumat:

Ei tulevia tapahtumia Korona-pandemiasta johtuen

  • 4 weeks
  • Group Sections
REGISTER
SIGN UP FOR CLASSES

What Parents Say

Cosy environment, kind and enthusiastic staff. Finnish speaking teacher at the small children’s group Bunnies is a big bonus! I also value the flexibility and discussion as almost anything can be negotiated. The Tiny Hands staff have also succeeded very well in taking care of our food allergic toddler.

K. Mari

I love the welcoming feeling each morning when I bring my kids there. They are always happy to go to Kindie, that I think is the best feedback! Also the use of the App is really nice, love getting pictures of what the kids have been doing. And of course the fact that I can see how they slept and ate is great!

L.Kristina

As a parent of a toddler, I like it that the groups are not huge. In a smaller daycare centre children learn to know all their peers as well as all of the staff. The smaller children also learn from watching the older ones.

R. Mari

Society where every child is welcome

P. Henna

Register Now

This form is for you to ask your questions.

Phone  : +358 50 355 7773

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.